Μπορεί για αρκετά χρόνια να την είχαμε χάσει από τα φώτα της δημοσιότητας, η Άννα Μαρία Λογοθέτη όμως απασχολεί και πάλι τα media, όχι με τον καλύτερο τρόπο αυτήν τη φορά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το κορίτσι του “3-2-1 Ant1” που μεσουράνησε στην τηλεόραση τη δεκαετία του ’90 έχει μπλεξίματα, καθώς ο πρώην σύζυγός της Ιωάννης Μούστος την εμφάνιζε ως μέτοχο σε διάφορες εταιρείες που ελέγχονται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από ναρκωτικά.


Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, η Άννα Μαρία το 1999 εγκατέλειψε το χώρο του θεάματος και άνοιξε μαγαζί με ρολόγια στο αεροδρόμιο, ενώ σήμερα ασχολείται με το ραδιόφωνο και ζει με επίδομα ανεργίας. Η γνωστή show woman, το 2003 παντρεύτηκε με τον Ιωάννη Μπούσια (που εμπλεκόταν τότε στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου) και απέκτησαν μαζί έναν γιο.


Από εκείνη τη στιγμή, αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και τους βλέπουμε κατά διαστήματα στη Μύκονο. Το καλοκαίρι του 2011 φωτογραφίζονται μαζί για τελευταία φορά και τον επόμενο χρόνο η Άννα Μαρία δίνει συνέντευξη και θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση. Δεν τα καταφέρνει και παραμένει στο ραδιόφωνο.


Έλα όμως που τώρα το όνομά της έρχεται και πάλι στο προσκήνιο… Το διαζύγιο του ζευγαριού αποφασίστηκε το 2013, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, σήμερα όμως ο πρώην της φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Μάλτας και οι εταιρείες του ελέγχονται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από ναρκωτικά. Η υπόθεση αυτή, επηρεάζει έντονα και την Άννα Μαρία, που εμφανίζεται ως μέτοχος σε κάποιες από τις εταιρείες του πρώην της. Ο έλεγχος φυσικά δεν έχει ολοκληρωθεί και τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά και μόνο η εμπλοκή σε μια τέτοια υπόθεση έχει κάνει την Άννα Μαρία να ανησυχεί πολύ…


 
Top