Έναν εύσωμο άντρα με γυαλιά μυωπίας με μικρό σκελετό, γνωστό στην περιοχή, ψάχνουν οι αρχές ως τον άγνωστο άνδρα που χθες επιτέθηκε σε δύο γυναίκες και αποπειράθηκε να τις βιάσει σε μία υπόγεια διάβαση στο Μαρούσι.


Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του, οι οποίες έχουν συλλέξει δεκάδες μαρτυρίες ούτως ώστε να μπορέσουν να τον συλλάβουν. 


Σύμφωνα με την αστυνομία οι κάτοικοι της περιοχής τον είχαν δει να βρίσκεται αρκετές φορές στην ημιυπόγεια διάβαση της οδού Καποδιστρίου. Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για άτομο με διαταραγμένο ψυχικό κόσμο τον οποίο και αναζητούν.

Υπενθυμίζεται πως χτες λίγο μετά τις οκτώ το πρωί μια 29χρονη γυναίκα που διέσχιζε την υπόγεια διάβαση στην οδό Καποδιστρίου δέχθηκε επίθεση από άντρα, ο οποίος την ακινητοποίησε με τα χέρια του και προσπάθησε να τη βιάσει. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να τον χτυπά και τότε ο άγνωστος άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα έφυγε όσο γινόταν πιο γρήγορα από την υπόγεια διάβαση και ενημέρωσε την αστυνομία. Όμως ο άγνωστος παρέμεινε κρυμμένος στην περιοχή και σχεδόν δυο ώρες αργότερα επιτέθηκε με τον ίδιο τρόπο σε μία ακόμη γυναίκα ηλικίας 38 ετών. Ευτυχώς, εκείνη κατάφερε την τελευταία στιγμή να ξεφύγει από τα χέρια του "δράκου" και να πει λίγη ώρα αργότερα στους αστυνομικούς όλα όσα είχαν συμβεί.


 
Top