0

Ένα πολύ σημαντικό και αποδοτικό όπλο στη φαρέτρα του υπάρχοντος διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος έχει αποδειχθεί ότι είναι ο φόβος και η χειραγώγηση μέσω αυτού, που επιτυγχάνεται από την προπαγάνδα των ΜΜΕ και των λοιπών παπαγάλων της κυβέρνησης. 

Ακόμα μία φορά λοιπόν, σε μία πολύ κρίσιμη συγκυρία όπως είναι αυτή που διανύουμε αλλά και το έτος το οποίο έρχεται και αναμένεται να είναι πολύ σημαντικό με μείζονος σημασίας εξελίξεις, ξεκινά η χειραγώγηση προκειμένου η πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας να μην καταλάβει όσα θα συμβούν στο παρασκήνιο μέχρις ότου να είναι πολύ αργά. 

Έρχονται νομοσχέδια «φωτιά» όπως αυτό της ιδιωτικοποίησης της εκπαίδευσης, ο γάμος των ομοφυλοφίλων και το δικαίωμα στην υιοθεσία, οικονομικές μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν εξαιρετικά υψηλές φορολογικές αυξήσεις, πλήρης ψηφιοποίηση των συναλλαγών σε όλους τους κλάδους και άτυπα capital controls με ανώτατο όριο μετρητών τα 500 ευρώ, περαιτέρω νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών κ.α. 

Το μεγαλύτερο όμως ζήτημα που η κυβέρνηση και τα δεκανίκια της προσπαθούν να καλύψουν μέσω της χειραγώγησης είναι να περάσει η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία, το ξεπούλημα ουσιαστικά του Αιγαίου και η προσφυγή στο διεθνές όργανο διαιτησίας με ένα κατάπτυστο συνυποσχετικό στο οποίο η κυβέρνηση θα έχει υπογράψει εθνικές μειοδοσίες τις οποίες θα ονομάζει «υποχωρητικές θέσεις». 

Το επόμενο διάστημα και για να μην γίνει αυτό αντιληπτό στο ευρύ κοινό, το σύστημα θα επιστρατεύσει του γνωστούς μαϊντανούς, που έχτισαν καριέρες και δημοτικότητα πάνω στα αφηγήματα των εμβολίων και του «φονικού» ιού, οι οποίοι θα κατευθύνουν τον κόσμο μονοθεματικά διαμαρτυρόμενοι, μέσω ηλεκτρονικής «επανάστασης» από το διαδίκτυο, ως προς τις μάσκες, την ώρα που στο παρασκήνιο σύσσωμος ο κοινοβουλευτικός κόσμος θα ξεπουλάει την Πατρίδα μας, θα διαπράττει την μεγαλύτερη εθνική προδοσία που γνώρισε η σύγχρονη ιστορία.

Έλληνες μην αφήνετε την προπαγάνδα να βρει πρόσφορο έδαφος ανάμεσά μας, μην ακούτε τους εντεταλμένους. Ενημερωθείτε γιατί η γνώση είναι δύναμη και ενωμένοι να καταφέρουμε να διαφυλάξουμε την Πατρίδα μας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top