0
Αναστάτωση προκλήθηκε στο Φάληρο, σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ της γραμμής 040, που πραγματοποιούσε δρομολόγιο Πειραιάς-Σύνταγμα με περίπου 40 επιβάτες, όταν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι σύμφωνα με καταγγελίες επιβατών μέρος από την οροφή του λεωφορείου βρέθηκε στο δάπεδο του οχήματος, ενώ βρίσκονταν μέσα επιβάτες.

«Ευτυχώς δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες, αλλιώς θα τους είχε πάρει το κεφάλι», ανέφερε συγκεκριμένα ο επιβάτης Διονύσης Καντιώτος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο». «Ακούσαμε έναν μεγάλο κρότο, την ώρα που το λεωφορείο κινούνταν στην Εθνάρχου Μακαρίου με κατεύθυνση προς Καλλιθέα. Στα καλά καθούμενα ξεκόλλησε ένα τμήμα της οροφής και έπεσε κάτω. 

Φωνάζαμε στον οδηγό να σταματήσει γιατί δεν το αντιλήφθηκε αμέσως. Τελικά μας κατέβασε όταν στρίψαμε στην Θησέως». Ζούμε από σύμπτωση γιατί πλέον δεν πιστεύουμε ούτε στα θαύματα, σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Αυτό συνέβη στις 12.50 ενώ το λεωφορείο είχε κατεύθυνση προς Καλλιθέα από Πειραιά. Ακούσαμε θόρυβο σαν κάτι να έσπασε και είδαμε ένα κομμάτι της εσωτερικής οροφής του οχήματος να έχει πέσει ανάμεσα στα καθίσματα» είπε ένας από τους επιβάτες στο TLIVE του ALPHA.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top