0
«Θεούς, Δαίμονες» ακόμη και το Μέγαρο Μαξίμου, πήρε η «μπάλα» χθες το απόγευμα στο γραφείο του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου, όπου ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος, ζήτησε με έντονο τρόπο εξηγήσεις για την υλοποίηση της πρωθυπουργικής εξαγγελίας για τα πλεύσιμα στο Στόλο!

Ο κ.Φλώρος μόλις ενημερώθηκε για την έγκριση από το υπουργείο Οικονομικών της καταβολής «πρόσθετης αμοιβής στο προσωπικό των πολεμικών πλοίων που βρίσκονται σε αποστολή», κατέβηκε στο γραφείο του ΥΕΘΑ και ζήτησε εξηγήσεις. 

Ο λόγος είναι ότι ήθελε το ποσό των 19 εκατομμυρίων να μη δοθεί μόνο στα πληρώμτα του Στόλου αλλά και σε τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων. Έτσι κι αλλιώς τα χρήματα που θα μοιραστούν στο Στόλο είναι ελάχιστα, αν «άνοιγε» ο κύκλος των δικαιούχων τότε θα μοιράζονταν κυριολεκτικά ψίχουλα!

Παρά το γεγονός ότι επισημάνθηκε στον Α/ΓΕΕΘΑ, ότι πρόκειται για υλοποίηση της εξαγγελίας του πρωθυπουργού εκείνος επέμεινε ότι έπρεπε να ενημερωθεί και ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λέει το Μαξίμου. Το επεισόδιο δεν έγινε «κεκλεισμένων των θυρών». Ήταν αρκετοί παρόντες.

Αυτά συμβαίνουν ημέρες ίσως και ώρες πριν από τις αποφάσεις για τις κρίσεις στην κορυφή της ηγεσίας των ΕΔ.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top