0

Στο πλευρό των παιδιών της δηλώνει η μητέρα των ανήλικων που πλάκωσαν τον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας επειδή τους είπε να φορέσουν μάσκα και να κατεβάσουν τα πόδια τους από το κάθισμα. 

Από πλευράς τους, οι γονείς των δύο νεαρών κάνουν λόγο για «παιδιά διαμάντια», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας.


«Ο σταθμάρχης να αναλογιστεί τι έκανε»

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, η μητέρα των ανήλικων κάνει λόγο για τραμπούκο σταθμάρχη ο οποίος χτύπησε τα παιδιά της, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι. Οπως δήλωσε μάλιστα, τα παιδιά της ήταν τρομαγμένα και έφτασαν σε αυτό το σημείο.

«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή πίστεψα σε αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, για αυτό παλεύω» είπε η μητέρα των δύο παιδιών, προσθέτοντας: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια».

«Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι» πρόσθεσε.

«Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης! Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια» δήλωσε η μητέρα των νεαρών, προσθέτοντας πως ξέρει τι παιδιά έχει και δεν είναι αλήτες. «Τα παιδιά μου δεν αντέδρασαν, γιατί έτσι τα έχω μάθει» τονίζει.

Μάλιστα στράφηκε κατά του ανθρώπου που δημοσίευσε το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό, λέγοντας ότι «κατακρεούργησε» τα παιδιά της. «Είμαστε δυνατές οικογένειες και θα στηρίξουμε τα παιδιά μας, θα φανεί η αλήθεια» είπε μεταξύ άλλων.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top