0
Καθυστέρηση στην υπογραφή της σύμβασης για τα Rafale σε μια περίοδο όπου η ΠΑ δίνει μάχη με το χρόνο για την ένταξη του μαχητικού. 

Έτσι ενώ αρχικά  όλες οι εκτιμήσεις συνέκλιναν στο  ότι η σύμβαση θα μπορούσε να περάσει από την Βουλή με την κύρωση σχετικού νόμου, τελικά η σύμβαση οδηγήθηκε στο...  Ελεγκτικό Συνέδριο!

Μοιραία το γεγονός αυτό έφερε και   την αναβολή της... "πανηγυρικής" υπογραφής της σύμβασης από τους υπουργούς Άμυνας Ελλάδας και Γαλλίας.

Υπενθυμίζεται ότι η σχετική σύμβαση επρόκειτο να υπογραφεί πριν από τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα την 23η Δεκεμβρίου με την άφιξη της Φλοράνς Παρλί, της Γαλλίδας υπουργού Άμυνας στην Αθήνα, η οποία ανεβλήθη!


Τελικά η αποστολή της σύμβασης στο Ελεγκτικό Συνέδριο θα μεταφέρει την υπογραφή της σύμβασης μετά την 20η Ιανουαρίου, και χωρίς ακόμη και αυτό να είναι απόλυτα σίγουρο!

Αυτή τη στιγμή μόνο εκτιμήσεις υπάρχουν για το πότε  οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και οι πιθανές διορθώσεις που θα ακολουθήσουν  θα ολοκληρωθούν πριν ή μετά τις 20 Ιανουαρίου ή αν πάμε για Φεβρουάριο και βλέπουμε.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top