0
Σε σύλληψη μιας 22χρονης στην πλατεία Λάππα στην Καρδίτσα προχώρησε τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένας αστυνομικός πλησίασε την 22χρονη για να την ελέγξει σχετικά με το μήνυμα που έπρεπε να έχει στείλει για να δικαιολογήσει την έξοδό της λόγω των μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού που είναι σε ισχύ.

Από το σημείο εκείνο φαίνεται, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές να υπήρξε απείθεια από πλευράς της 22χρονης με τον αστυνομικό να προχωρά στη σύλληψή της.


Από πλευράς των κατοίκων της περιοχής που αντέδρασαν έντονα κατά τη διαδικασία σύλληψης, μεταφέρεται πως υπήρξε υπέρμετρος ζήλος από πλευράς της αστυνομίας που οδήγησε σε σύλληψη για ένα συμβάν που θα έπρεπε να μην έχει αυτή την εξέλιξη

Το ζήτημα πήρε διάσταση στην Καρδίτσα από πολίτες που έκαναν καταγραφή του γεγονότος με βίντεο και στη συνέχεια προχώρησαν σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Στο βίντεο διακρίνεται ένας αστυνομικός να ακινητοποιεί στο έδαφος τη νεαρή κοπέλα που του φωνάζει επανειλημμένα «άφησέ με», ενώ ο φίλος της κοιτά αποσβολωμένος κι ανήμπορος να αντιδράσει. Περαστικοί σπεύδουν να διαμαρτυρηθούν και ζητούν από τους αστυνομικούς να αφήσουν τα παιδιά, ενώ από γύρω ακούγονται φωνές και βρισιές.

Τόσο η κοπέλα όσο κι ο νεαρός που φέρονται να είναι ζευγάρι, οδηγήθηκαν στο τμήμα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top