0
Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού, ή αλλιώς Covid-19, έχουν ανοίξει τον ασκό του αιόλου, μέσα από τον οποίο βρήκαν διαφυγή οι πραγματικές πολιτικές που τόσα χρόνια εφαρμόζουν ή προσπαθούν να εφαρμόσουν οι εκάστοτε πολιτικοί στο δυτικό κόσμο.



Τα πρωτοφανή μέτρα που λήφθησαν για το καλό μας, είναι βγαλμένα από τη φαντασία ενός άλλου Τζωρτζ Όργουελ και σίγουρα παραπέμπουν σε πολιτικές που μόνο ένα ολοκληρωτικό καθεστώς θα μπορούσε να εφαρμόσει.

Το επιχείρημα πως για το καλό της υγείας μας θεωρήθηκε απαραίτητο να καταστρατηγηθεί η ελευθερία του ανθρώπου, αποτέλεσε το τελειότερο άλλοθι για να εγκαθιδρυθεί πλέον μια διακυβέρνηση άλλου τύπου, εντελώς ξένη σε χώρες που μέχρι πρότινος θεωρούνταν καπιταλιστικές.

Ζούμε εδώ και καιρό - αλλά πλέον μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού αυτό έγινε περισσότερο αισθητό - σε καθεστώς αριστερής διακυβέρνησης η οποία λαμβάνει παγκόσμιες διαστάσεις με χαρακτηριστικά που τρομάζουν ακόμη και τους νοσταλγούς του φοβερού και τρομερού Σοβιετικού καθεστώτος!

Οι ατομικές ελευθερίες περιορίζονται όλο και περισσότερο, το δικαίωμα στην ιδιοκτησία έχει ουσιαστικά ποινικοποιηθεί με διάφορους τρόπους, το δικαίωμα στην εργασία και της αμοιβής για μια αξιοπρεπή διαβίωση, έχει πλέον μετατραπεί σε πολυτέλεια!!!

Οι μισθοί σε πολλές περιπτώσεις έχουν πάρει τη μορφή επιδοματικού χαρακτήρα, ενώ το τελευταίο διάστημα έχουν καθιερωθεί και οι πληρωμές με κουπόνια!!!

Σας θυμίζει κάτι το τελευταίο;

Το λεγόμενο δελτίο στην πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση και στις χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ το ενθυμείστε;

Αγορές ακριβών προϊόντων (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσυκευές, κ.α.) γίνονται με δανειοδότηση παρεχόμενη με προϋποθέσεις, οι οποίες όταν αυτές δεν εκπληρώνονται, αναστέλεται η αγορά και το προϊόν από τον δανειζόμενο για να προβεί στην αγορά τους, επιστρέφει όχι στην εταιρεία που το παρήγαγε αλλά στην τράπεζα.

Ο διεθνιστικός κολεκτιβισμός έχει πλέον απλωθεί σε τέτοιο βαθμό, που ακόμη και η ανεπτυγμένη Δύση, αποφάσισε στο βωμό του κέρδους να στραγγαλίσει τους δικούς της λαούς οικονομικά, αναζητώντας φθηνά εργατικά χέρια σε χώρες της Ασίας και δη της Κομμουνιστικής Κίνας, για την φτηνή παραγωγή, πανάκριβων σε σχέση με τους μισθούς της Ευρώπης και της Αμερικής αγαθών.

Η δημιουργία των τραστ, οι συγχωνεύσεις, οι συνενώσεις, αποτελούν τον απόγονο της δημιουργίας των Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών, (σ.σ. Σοβιετική Ένωση) σε μια σύγχρονη μορφή, υπό το μανδύα ενός καπιταλιστικού μοντέλου, με απώτερο σκοπό το κατασκεύσμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε ποιον αρέσει σήμερα αυτό το κατασκεύασμα; Υπάρχει στα αλήθεια Ένωση και μάλιστα Ευρωπαϊκή που να κόπτεται για το καλό των ευρωπαίων ενωποιημένων πολιτών της και να εργάζεται για την ομαλοποίηση και άνοδο του βιωτικού τους επιπέδου;

Ο κομμουνιστικός καπιταλισμός, ή καπιταλιστικός κομμουνισμός, έχει πάρει θέση στην παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, με ολέθριο αποτέλεσμα για τους λαούς πολλών κρατών.

Η ανεργία ορθώνεται σε ύψη ολοένα μεγαλύτερα, μπροστά σε ένα μέλλον με προοπτική που ονειρεύεται κάθε άνθρωπος που ελπίζει να ζήσει με αξιοπρέπεια ο ίδιος και η οικογένειά του.

Η ανασφάλεια έχει μετατρέψει το κράτος δικαίου σε κράτος διώκτη, ακόμη και για τους νομοταγείς πολίτες, αφού ο περιορισμός των ελευθεριών όπως αναφέρθηκε πιο πάνω αποτελεί πλέον μια οδυνηρή πραγματικότητα.

Η παράνομη μετανάστευση νομιμοποιείται, με το πρόσχημα της συμπόνοιας και της αλληλεγγύης σε μια έκτακτη ανάγκη που υποχρέωσε με ή χωρίς εισαγωγικά όλους αυτούς που άφησαν τα σπίτια τους και τις πατρίδες τους, λόγω του πολέμου...

Καλούνται λοιπόν οι πολίτες που ζουν στη χώρα τους, με ειρήνη και ασφάλεια, να δεχθούν την ενορχηστρωμένη προπαγάνδα που διοχετεύεται από τα διεθνή κέντρα αποφάσεων και να ανοίξουν τα σύνορα των χωρών τους και τις πόρτες των σπιτιών τους, για να βάλουν μέσα αυτούς που με παράνομο τρόπο επέτρεψαν πολλές κυβερνήσεις στην Ευρώπη να περάσουν στα εθνικά τους εδάφη.

Όποιος διαφωνεί ταμπελοποιείται...

Αυτόματα αποκαλείται ρατσιστής, φασίστας, ανάλγητος, απάνθρωπος και πολλά άλλα.

Η ρητορική αυτή φυσικά χρησιμοποιείται κατά κόρον από τα κόμματα της αριστεράς και τα «εξαπτέρυγά» της, είτε αυτά είναι πρόθυμοι πολιτικοί ακόμη και από εντελώς διαφορετικούς ιδεολογικά χώρους, είτε ιδεολογικοί οπαδοί, είτε κατασκευασμένες - από καιρό πριν - οργανώσεων που στην πραγματικότητα έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα... 

Τις περίφημες, (Μ)η(Κ)ερδοσκοπικές(Ο)ργανώσεις (ΜΚΟ)!!!

Ο κορωνοϊός ή αλλιώς Covid-19, που ήρθε για να μείνει, θα μπορούσε να πει κανείς πως προϋπήρχε από καιρό, και ταλαιπώρησε για δεκαετίες ανθρώπους που είχαν ή και έχουν την ατυχία (σ.σ. Κίνα, Βόρεια Κορέα) να γεννηθούν σε χώρες που εφάρμοσαν και εφαρμόζουν, μέτρα που υιοθετούνται σήμερα για την καταπολέμηση της πανδημίας που ξεπρόβαλλε από το... πουθενά!

Η πρόθερμανσή για τα επόμενα βήματα που θα γίνουν για το... καλό μας, έχει χαρακτήρα Ολοκληρωτισμού, καθώς πλέον η πολιτειακή κατάσταση σε πολλές περιπτώσεις θα είναι ανελεύθερη και οι δραστηριότητες των ανθρώπων θα ελέγχονται και θα κατευθύνονται έμμεσα ή άμεσα!

Ο άνθρωπος έχει γίνει πλέον έρμαιο, εκούσια ή ακούσια, μιας συνεχούς παρακολούθησης από τα κέντρα που λαμβάνουν τις αποφάσεις για το επίπεδο διαβίωσής του.

Η ψηφιοποίηση της ζωής έχει γίνει πια απαραίτητο εργαλείο για όλους. Τόσο για αυτούς που την ανακάλυψαν, μα περισσότερο για τον απλό κόσμο ο οποίος πλέον χωρίς Smpartphone, Web Banking, ψηφιακές πλατφόρμες, διαδικτυακούς τόπους ψυχαγωγίας κλπ., «λιμοκτονεί» συναισθηματικά!!!

Στο επόμενο διάστημα θα γίνει περισσότερο κατανοητό ο μεγαλύτερος περιορισμός της ελευθερίας μας, μα φυσικά για τί άλλο, για το... καλό μας και θα αρχίσει να επιβάλλεται μια άλλη συνθήκη.

Μια συνθήκη που θα αλλάξει άρδην τον τρόπο ζωής που μέχρι πριν την εμφάνιση του Covid-19 ή αλλιώς κορωνοϊού, δεν είχαμε αντιληφθεί πως έρχεται... 

Όσα διαδραματίζονται στο παρακάτω βίντεο είναι - δυστυχώς - μια πικρή όσο και σκληρή πραγματικότητα, την οποία κανένας άνθρωπος δεν θα ήθελε να βιώσει...

Δείτε το βίντεο:







loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top