0
Ένα περίεργο και μυστηριώδες κουφάρι θαλάσσιου πλάσματος ξεβράστηκε σε παραλία του νησιού Σεράμ της Ινδονησίας.


Η ανακάλυψή του και η θέα του, αφού είναι τεράστιο έχοντας μήκος περίπου 15 μέτρα, αρχικά τρόμαξε και στη συνέχει ξένισε τους ντόπιους, αφού δεν μπορούν να προσδιορίσουν τι είδους θαλάσσιο ον είναι, βλέποντας τον τεράστιο όγκο του να βρίσκεται σε αποσύνθεση.


Το «θαλάσσιο τέρας», όπως το αποκαλούν τα διεθνή ΜΜΕ, ανακαλύφθηκε στη βόρεια ακτή του νησιού από έναν ντόπιο, τον Asrul Tuanakota, το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Ο 37χρονος νόμιζε αρχικά ότι ο τεράστιος όγκος που ξεβράστηκε στην παραλία ήταν μια αναποδογυρισμένη βάρκα. Ωστόσο, μετά από πιο προσεκτική εξέταση, είδε ότι επρόκειτο για ένα ζώο.Το μυστηριώδες εύρημα έχει εξελιχθεί τα τελευταία 24ωρα σε αξιοθέατου του νησιού, με πολλούς κατοίκους να σπεύδουν να το περιεργαστούν. Κάποιοι εικάζουν ότι πρόκειται για ένα γιγάντιο καλαμάρι ενώ άλλοι τείνουν περισσότερο στην εξήγηση της φάλαινας.

Οι ντόπιοι έχουν ζητήσει να απομακρυνθεί το κουφάρι από την παραλία, ωστόσο λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων αυτό δεν έχει καταστεί δυνατό τα τελευταία 24ωρα.


  
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top